Welkom bij Menslievende,

Bij menslievende streven we ernaar dat u uzelf kunt zijn en kunt leven zoals u wilt, zelfs wanneer u te maken krijgt met de uitdagingen die het ouder worden met zich meebrengt. We zijn er voor u tijdens de meest kwetsbare momenten in het leven, en we doen dit in een omgeving die voor u vertrouwd aanvoelt.

Over ons

menslievende is een toonaangevende zorgorganisatie die zich richt op thuiszorg, woonzorg, huishoudelijke hulp en mantelzorgondersteuning. We zijn actief in verschillende regio’s en bedienen een divers scala aan cliënten met ons team van toegewijde professionals.

Onze missie

Wij geloven in vooruitgang, verbetering en vernieuwing in de zorg. Ons doel is om hoogwaardige, toegankelijke en betaalbare zorg en ondersteuning te bieden aan al onze cliënten, nu en in de toekomst. We streven naar een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor iedereen die we bedienen.

Onze waarden

Bij menslievende staat de ondersteuning van positieve gezondheid centraal. We streven ernaar om mensen te helpen zich goed te voelen, zowel fysiek als mentaal. Onze organisatie is gebouwd op een mensgerichte benadering, waarbij we niet alleen zorgen voor degenen die zorg nodig hebben, maar ook voor de zorgverleners zelf. Samen vormen we een hechte gemeenschap die elkaar ondersteunt en versterkt.

Onze diensten

Bij menslievende vindt u een compleet aanbod aan eerstelijnszorgdiensten onder één dak. Of u nu behoefte heeft aan diëtetiek, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, ouderengeneeskunde of psychologie, wij staan voor u klaar met deskundig advies en persoonlijke behandelingen. Ons behandelcentrum is er om u te ondersteunen bij lichamelijke en psychische klachten die voortkomen uit chronische ziekten of ouderdom.

Bij menslievende geloven we in de kracht van verbinding. Samen werken we aan uw welzijn en streven we ernaar om u de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden, waarbij uw behoeften altijd centraal staan.